Nyheter

Fördjupad utredning ska fastställa arenastadens placering

Fördjupad utredning ska fastställa arenastadens placering

Nyheter Malmövägen? Ljusseveka? Borgen? Eller söder om 27:an? Vart ska Värnamos framtida arenastad ligga? Den frågan ställde sig Alliansen, som har budgeterat för en fördjupad utredning 2021.

Under Alliansens budgetpresentation presenterades förslaget om att kommunstyrelsen under 2021 bekostar en fortsatt utredning av framtida arenaplats i Värnamo. Arbetet görs av tekniska förvaltningen och utgår från den fördjupade översiktsplanens förstudier om nuvarande och framtida idrottsanläggningar, med ambitionen att presenteras inför budgeten 2022.

– Det finns tankar om en arenastad utmed Malmövägen, några vill att den ska ligga vid Ljusseveka, en idé är vid Borgen och ett parti vill bygga söder om riksväg 27. Vi måste bestämma oss i frågan. När vi väl ska bygga en arena, ska vi verkligen veta var den ska vara. Därför avsätter vi pengar till den här utredningen, säger Hans-Göran Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Taggar

4 reaktioner på Fördjupad utredning ska fastställa arenastadens placering

Seriöst, hur tänker politiker som vill bygga en arena i ett friluftsområde som Borgen? Ska löparspåret bli en stor parkering?

Underbart med en massa tyckande. Någon som har popcorn? Detta beslut säger mig en sak. Politikerna har inte fattat vad en översiktsplan ör för något.

Tja, ingen lop har väl tänkt mot Hörle…
Det vore det mesta och bästa att kunna i vår förhoppningsvis civiliserade stad, för kommande generationer.
Men huruvida politikerna gör, vet de sig själva.
De är ju så inkorrupta ändå, så väck dem inte.
Blir kanske nästa styren som får ta vid…
Man hoppas ju snart att mer rättfärdigt kommer fram, tja, då får vi också luta oss tillbaka i soffan.
Skedde liksom inte idag, fastän slaveriet inte är avskaffat.
Vad har alla dessa i politiker led jobbat med mån tro? Lite av en brasklapp till dem, som bara försörjer sig på alla oss..
Tjäna pengar på kapital och inget göra?
Nix pix. Ni är alla välkomna till oss på golvet vårt så kan vi också se huruvida ni alla landar.

Kommentarsfunktionen är stängd