Nyheter

Flera trafikbrott i kommunen

Nyheter Under eftermiddagen har Värnamopolisens arbete gett resultat.

Klockan 14.47 stannade en polispatrull en bil på länsväg 151. Bilen hade tonade sidorutor och föraren, en man i 25-årsåldern, fick 500 kronor i böter för trafikbrottet.

Knappt en halvtimme senare, klockan 15.15, bötfälldes en annan bilist för att undvikit stopplikt på Nydalavägen i Värnamo. Trafikbrottet blev kostsamt för föraren, en kvinna i 30-årsåldern, som fick böta 2 500 kronor för sitt misstag.

 

Taggar

Dela


6 reaktioner på Flera trafikbrott i kommunen

Förstår inte folk som klagar på polisen när de gör sitt jobb. Det omkommer folk i trafiken också på grund av att man inte följer regler. Det finns alldeles för många som inte följer trafikregler. Min åsikt är mer trafikpoliser: där hittar man också andra saker som vapen och narkotika.

Bra att polisen är uppmärksam på tonade sidorutor som blir allt vanligare då man kan använda sin mobil utan att det syns för utomstående.

Ägar inte polisen viktigare saker att handskas med? Som att ta dem som säljer droger och vapen i stan. Tycker det bör rensas i Värnamo. Det är för många med för många saker som de inte får ha. Ta tag i det

Tror du inte polisen jobbar med att få bort knarket i samhället?

Dessutom är människoliv på vägarna lika viktigt som på andra ställen.

Kommentarsfunktionen är stängd