Nyheter

Flera inbrottsförsök i natt

Nyheter I natt har två bostäder i Värnamo haft påhälsning av tjuvar.

Arkivmontage: David Alin

Vid 01-tiden i natt iakttog en person två gärningspersoner som försökte bryta upp ett lås till ett förråd i ett flerfamiljshus i centrala Värnamo. En polispatrull anlände kort därefter till platsen men gärningspersonerna hade lämnat platsen innan patrullen hade hunnit dit.

– Patrullen försökte spåra med hund efter de misstänkta personerna utan att anträffa någon. Vi skrev en anmälan om försök till inbrott, säger polisens presstalesperson Marcus Anefur.

En liknande händelse inträffade ett par timmar senare på en annan plats i centrala Värnamo.

– En anmälare observerade hur en person försökte bryta upp en dörren till en källare. Även i detta fall hann gärningspersonen lämna platsen innan patrullen hunnit fram. Gärningspersonen söktes i närområdet utan framgång och patrullen upprättade en anmälan om försök till stöld genom inbrott, säger Marcus Anefur.

Taggar

Dela


Läs mer


6 reaktioner på Flera inbrottsförsök i natt

Alla ni som klagar på polisen, vet ni hur stort område de bevakar och hur många som är i tjänst på nätterna till exempel?

Tänk efter.

Förrådsdörren här vid oss/Malmgatan har de försökt att bryta upp också …

Budet springer löst. Såg en yngling 03.20 i vår trädgård. Efterlämnade cykel med mössa och vantar. Polisen var dock inte intresserad. Varken av signalement eller hämta cykeln.

Kommentarsfunktionen är stängd