Nyheter

Fälth Revision blir Frejs Revisorer

Nyheter Efter sommaren byter Fälth Revision skrud med ambitionen att bli en av regionens ledande revisionsbyråer. 

Ola Fälth och Ulf Johansson tar det symboliska handslaget för att bekräfta överenskommelsen. Bild: Pressbild

I slutet av mars tecknades ett avtal mellan Ola Fälth Revision AB och Frejs Revisorer AB, vilket innebär att grundaren Ola Fälth och hans medarbetare efter sommaren kommer att vara en del av Frejs. 

– Det är en viktig byggsten i en långsiktig satsning framåt och tillsammans med Frejs medarbetare i Smålandsstenar blir vi under Frejs namn en av de ledande revisionsbyråerna i regionen med särskilt fokus på ägarstyrda bolag, säger Ola Fälth i ett pressmeddelande. 

De båda Smålandskontoren kommer ha cirka 20 anställda inom revision och redovisning. Till det kommer kopplingen till Frejs kontor i Göteborg som med sina cirka 60 anställda ger en stor breddning genom specialistkompetens inom främst rådgivning och skatt. Personligen kommer jag frigöra tid som i stället för administration av byrån kan ägnas åt våra kunder.

– De stora byråerna har sedan en tid valt att av rationaliseringsskäl lägga ner de flesta av sina kontor i regionen. Frejs och jag tycker att det är en utveckling som inte gynnar det lokala näringslivet, som ju är så viktigt för just regionen och dess utveckling framåt. Därför tar vi nu ett aktivt och tydligt steg i den andra riktningen, Frejs ökar sin lokala närvaro och bekräftar vikten av vara tillgängliga för näringslivet, våra kunder och våra medarbetare, säger Ola Fälth och fortsätter.

– Jag och mina medarbetare, såväl gamla som nya, kommer att fortsätta att arbeta med högsta fokus på våra kunder och vårt goda samarbete. Vi är övertygade om att vi genom denna förändring kan stärka upp ytterligare i den service vi erbjuder er. Vi tryggar kontinuiteten i vår rådgivning och ökar fokus på vidareutbildning som vi är övertygade om stärker vårt samarbete ytterligare. Vi är stolta över där vi är i dag och nu ser vi fram emot nästa steg framåt – tillsammans med er, avrundar Ola Fälth. 

Taggar

Dela