Nyheter

Exklusiv villa till salu för rekordpris

Nyheter Vad sägs om pool, bastu, vinrum, fyra badrum, takhöjd på åtta meter, eleganta köksdetaljer, imponerad arkitektur och parkliknande trädgård i naturskön miljö? Har du 17 miljoner kronor? Då kan den exklusiva villan i Värnamo bli din…

Foto från HusmanHagberg och Hemnet

Kommunens dyraste villa har under dagarna kommit upp på Hemnet. För 16 995 000 kronor får du 11 rum i den tioåriga villan på hörntomten på Borgen i Värnamo. Boarea på 545 kvadratmeter med biarea på 103 kvadratmeter där inget är lämnat åt slumpen.

Under mäklarens information finns angivet att det är en drömvillan i ett exklusivt och eftertraktat bostadsområde där villan har en imponerande arkitektur och utstrålar tidlös elegans där varje detalj valts med omsorg för att skapa en unik atmosfär.

På Hemnets sida kan man få följande statistik: I Värnamo kommun har de senaste 36 månaderna sålts 313 villor med ett medianslutpris på 2 500 000 kronor där merparten säljs för mellan 1 till 4,2 miljoner kronor. I augusti i år var snittpriset, och årets högsta, 2,97 miljoner kronor, årets lägsta månad var i januari för snittpriset 2,14 miljoner kronor.

 

Foto från HusmanHagberg och Hemnet

Taggar

Dela