Nyheter

Ett flytande ögonblick

Nyheter Alin Popescu ögonblicksbild gav honom segern i Värnamo Fotoklubbs sista deltävling för året.

Alin Popescus ögonblicksbild från simbassängen fick högsta poäng i Värnamo fotoklubbs fjärde och sista deltävling för året. Bild: Alin Popescu  [1/3]

Anders Skagerlinds vackra landskapsbild gav honom andraplatsen med 8 poäng. Bild: Andreas Skagerlind  [2/3]

Alin Popescus närbild på en hund i koppel gav honom tredjeplatsen i deltävlingen. Bild: Alin Popescu  [3/3]

Mötet började med att Kent Öhrn hade ett föredrag om ”Projekt Kungsörn” i Jönköpings län. Han visade bilder från Store Mosse och berättade om utfodring och om det nya gömslet där. 

I gömslet finns webbkameror så vem som helst kan följa örnarnas beteende. OBS ! platsen får inte besökas utan tillstånd. 

Sedan var det dags för resultatredovisning från fotoklubbens fjärde omgång.

Resultat deltävling 4 

1) Alin Popescu, 10 poäng.

Bedömning : En vinnarbild som fångats i exakt rätt ögonblick, där luftbubblorna ger liv i bilden. Mycket bra komposition där de röda flytlinorna som utgör en fin inramning med simmaren i mitten och linjen på bottnen förstärker intrycket. Även färger och skärpa är mycket bra. En mycket bra bild som inte kunde göras bättre. 

 2) Anders Skagerlind, 8 poäng.

Bedömning: En mycket bra bild. Tekniskt bra fångad i exakt rätt ögonblick med bilen precis på krönet och den avlägsna bakgrunden gör att man får en hisnande känsla. Bra komposition med vägen i mitten och de gula stolparna och bergsluttningarna som inramning. Fina färger med bra skärpa. Vindsnurrorna stör lite. En vinnarkandidat. 

3) Alin Popescu, 8 poäng.

Bedömning: En mycket bra ögonblicksbild full av liv. Bra skärpa, fin komposition, bra bakgrund. Lite kort skärpljus som gjort nosen oskarp. Kopplet stör lite. En bra bild.

I och med att det här var årets fjärde och sista tävlingsomgång, kan nu fotoklubben även presentera den totala poängställningen. Se resultatet nedan:

Källa: Pressmeddelande från Värnamo Fotoklubb

Taggar

Dela


2 reaktioner på Ett flytande ögonblick

Grattis till Alin Popescu! Och fotomodellen på bild tre är afghanhunden;
Paddy, Khaos Paddy d´hollyman

Kommentarsfunktionen är stängd