Nyheter

Esse kommenterar varningen

Nyheter Esse Petersson kommenterar beslutet om att ge honom en varning.

Esse Petersson. Arkivbild

För mig är ärlighet, verklighet och sanning grundläggande i det politiska arbetet och skall inte korrumperas genom att tillfredsställa ”tillrättalagda sanningar” oavsett vad dessa önskemål kommer ifrån.

Ryktesspridarna i detta sammanhang är de som försökt bortförklara verkligheten i Värnamo-skjutningen genom att vända sanning till lögn, den verklighet som nu också öppet redovisades i rättegången och rapporterades av JP och VN den 12 juli 2018.

Tragiskt att det vidsynta och generösa Folkpartiet genom namnbytet till Liberalerna nu också tycks försöka förvandlas till ett extremliberalt sektbeteende med begränsad yttrandefrihet om verkligheten i detta sammanhang enligt en oenig länsförbundsstyrelses majoritetsbeslut.

Esse Petersson
Seniorpolitiker/riksdagskandidat (L), socialliberal samhällsdebattör, tidigare riksdags-, landstings/region- och kommunpolitiker (FP)

Taggar

Dela


1 reaktion på Esse kommenterar varningen

Sverige behöver fler politiker som Esse som vågar tala om verkligheten som nästan hela svenska folket förstått men inte de styrande i landet så stå på dig Esse

Kommentarsfunktionen är stängd