Nyheter

En utåtriktad eftermiddag 

Nyheter Värnamo stad färgades till en röd oas under eftermiddagen när Socialdemokraterna i Värnamo tillsammans med region- och riksdagspolitiker, fackliga företrädare och kandidater i kyrkovalet mötte stadens medborgare.

Värnamo stad färgades till en röd oas under eftermiddagen när Socialdemokraterna i Värnamo tillsammans med region- och riksdagspolitiker, fackliga företrädare och kandidater i kyrkovalet mötte stadens medborgare.  [1/2]

Många var intresserade av att ta del av partiets information.  [2/2]

Solen steker på Gummifabrikens parkeringsplats. Den grå betongen förvandlas till en röd oas när Socialdemokraterna för första gången på länge har samlats för att träffa och möta medborgarna i Värnamo stad. 

– Det ska bli roligt att få komma ut och träffa folk. Även om vi gör det för första gången på länge, så ligger fokus på att försöka hålla avstånd och hålla små grupper, säger regionpolitikern Desiré Törnqvist (S).

– Vi är ett parti stöpta ur folkrörelsen och vill gärna vara ute och träffa folk. Vi brukar ha som rutin att komma ut och knacka dörr, vilket vi inte har haft möjlighet att göra under en ganska så lång tid. Vi ser fram emot att träffa medborgarna och regionens väljare och höra vad de har för åsikter, säger Azra Muranovic (S), oppositionsråd i Värnamo. 

Förutom att träffa och möta medborgarna delades partiets magasin S-nytt Region Jönköping samt partiets folder inför kyrkovalet ut till intresserade medborgare.

– Det är kul att äntligen få komma ut och träffa folk igen och att få uppmärksamma kyrkovalet, hälsar regionrådet Rachel De Basso (S).

Taggar

Dela