Nyheter

En prisfylld näringslivsmiddag

Nyheter Det blev en lyckad fredagskväll när Värnamo Näringsliv bjöd in till en prisfylld näringslivsmiddag.

Det blev en lyckad fredagskväll när Värnamo Näringsliv bjöd in till en prisfylld näringslivsmiddag. Bild: Alva Sandberg

I fredags på Värnamo Näringslivs middag delades sju ärofyllda pris ut. Priserna delas vanligtvis ut på Värnamo Näringslivsgala, men på grund av pandemin valde Värnamo Näringsliv att anordna en mindre middag för att hylla näringslivet och företagarna som gjort något bra för vår region.

Årets student delas ut av Värnamo Företagarförening och tilldelas till en student som har en positiv anda och visat på ett gott entreprenörskap. Årets student tilldelades till Linnea Josefsson.

Årets marknadsföringsinsats delas ut av Bonnier News till ett företag, organisation eller en förening i GGVV-området som har gjort extra kreativa insatser och som har stuckit ut och skapat framgångsrik marknadsföring. Priset delades ut till Finnvedens Bil AB.

Årets företagare delas ut av Företagarna och tilldelas till en företagare som har visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen. Årets företagare delades ut till Separett AB.

Årets partnerföretag delas ut av Campus Värnamo och vill prisa ett företag som aktivt har bidragit till arbetslivsanknytningen i Campus Värnamos utbildningar och aktiviteter genom att ta emot studenter och coacha dem under projekt och praktikperioder. Årets partnerföretag tilldelades BSV arkitekter & ingenjörer AB.

Årets nytänkare delas ut av Science Park och Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län. Priset vill lyfta fram personer som löser identifierade problem med innovativa idéer och som vågar satsa på sin idé. Priset delades ut till Emy Karlsson, Emys Bakverk.

Årets tillväxtprofil delas ut av Värnamo kommun och vill lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårt arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision: Värnamo-den mänskliga tillväxtkommunen-40 000 invånare 2035. Priset tilldelades Doxa Plast AB.

Slutligen har vi priset Marknadshornet som delas ut av MIGR och tilldelas till ett företag eller organisation som har visat prov på stor kreativitet och nytänkande inom sin bransch, där marknadsföringsinsatsen gjort ett starkt intryck och fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen. Priset tilldelades till Pinewood AB.

Stort grattis till alla pristagare och lycka till i framtiden!

Källa: Pressmeddelande från Värnamo Näringsliv

Taggar

Dela