Nyheter

En prisfylld gala

Nyheter I fredags arrangerades Värnamo Näringslivsgala i Gummifabriken.

Alexander Culibrk blev Åres student.  [1/8]

Aid Vllasaliu blev Årets Nytänkare.  [2/8]

3M fick utmärkelsen Årets samverkansföretag.  [3/8]

Essem Design fick Marknadshornet.  [4/8]

Arvids Bokhandel fick utmärkelsen Årets Kampanj.  [5/8]

Årets företagare blev Wernamo Design.  [6/8]

IFK Värnamo utsågs till Årets tillväxtprofil.  [7/8]

Utmärkelsen Årets arbetsgivare tilldelades Netmine AB.  [8/8]

I fredags var det äntligen dags för Värnamo Näringslivsgala efter några års uppehåll på grund av pandemin. Som vanligt delades åtta ärofyllda priser ut för att hylla näringslivet och företagare som gjort något extra bra för vår region under det gångna året.

Årets Student delas ut av Värnamo Företagarförening och tilldelas till en student som har en positiv anda och visat på ett gott entreprenörskap. Årets student tilldelades till Alexander Culibrk.

Årets Nytänkare delas ut av Science Park och Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län. Priset vill lyfta fram personer som löser identifierade problem med innovativa idéer och som vågar satsa på sin idé. Priset delades ut till Aid Vllasaliu.

Årets Samverkansföretag delas ut av Campus Värnamo och vill prisa ett företag som aktivt har bidragit till arbetslivsanknytningen i Campus Värnamos utbildningar och aktiviteter genom att ta emot studenter och coacha dem under projekt och praktikperioder. Årets samverkansföretag tilldelades 3M.

Marknadshornet delas ut av marknadsföreningen i Gnosjöregionen och tilldelas till ett företag eller organisation som har visat prov på stor kreativitet och nytänkande inom sin bransch, där marknadsföringsinsatsen gjort ett starkt intryck och fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen. Marknadshornet tilldelades Essem Design.

Årets Kampanj delas ut av Bonnier News till ett företag, organisation eller en förening i GGVV-området som har gjort extra kreativa insatser och som har stuckit ut och skapat framgångsrik marknadsföring. Priset delades ut till Arvids Bokhandel.

Årets Företagare delas ut av Företagarna och tilldelas till en företagare som har visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen. Årets företagare delades ut till Wernamo Design.

Årets Tillväxtprofil delas ut av Värnamo kommun och vill lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårt arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision: Värnamo-den mänskliga tillväxtkommunen-40 000 invånare 2035. Priset tilldelades IFK Värnamo.

Årets Arbetsgivare delas ut av FSK Group och Värnamo Näringsliv. Syftet med priset är att lyfta fram något av de fina bolag som finns i kommunen och som under de gångna åren på ett positivt och nytänkande sätt har ökat/stärkt kännedomen om sig själva som en attraktiv arbetsgivare. Årets Arbetsgivare tilldelades Netmine AB.

 

Text och bild: Värnamo Näringsliv

Taggar

Dela