Nyheter

En hjärtvärmande insats 

Nyheter Värnamo-Forsheda Rör:s personalklubb ville göra en insats och har skänkt 20 000 kronor till Hjärta för barn.

Värnamo-Forsheda Rör:s personalklubb ville göra en insats och har skänkt 20 000 kronor till Hjärta för barn. Arkivbilder. Montage: David Alin

Personalklubben har under en tid haft en tanke om att skänka pengar till välgörande ändamål.  När de fick kännedom om att bänken ”Monolog – i väntan på dialog” skulle gå under auktionsklubban och att intäkterna skulle gå till Hjärta för barn bestämde sig personalklubben för att göra en insats. De gick med i budgivningen och var på väg att lägga det som kom att bli det vinnande budet, men auktionen hann gå ut innan budet lades.

– Då började vi tänka att vi ändå kunde skänka pengarna, eftersom vi vet att det är många därute som behöver pengarna mer än oss eftersom vi har det så bra. Vi lever för det lokala och för oss är det roligast att satsa lokalt, så vi bestämde oss för att skänka pengarna till Hjärta för barn, säger Magnus Munkholm.

Taggar

Dela


1 reaktion på En hjärtvärmande insats 

Det vore fint om Värnamo kommun tilldelade sommarjobb till ungdomar som lever med en förälder i dessa inflationstider, det skulle ge dem en chans till ett meningsfullt sommarlov. Det finns fler aspekter med ett sommarjobb som goda manliga förebilder. Nu blir det en sommar på bröd och vatten och allt vad som kan höra ett sommarlov till lyser med sin frånvaro inte ens kompisar nära för de har fått jobb. Tack Värnamo kommun.

Kommentarsfunktionen är stängd