Nyheter

En dag med guldkant

Nyheter I dag bjuder Lions Värnamo, City Gross och Norhedsstiftelsen kommunens nio äldreboenden på lite guldkant i vardagen.

I dag bjuder Lions Värnamo, Citygross och Norhedsstiftelsen kommunens nio äldreboenden på lite guldkant i vardagen.  [1/3]

Ett gäng tappra Lionsmedlemmar trotsade kylan för att hämta och köra ut tårtorna till kommunens nio äldreboenden.  [2/3]

Shemsije Magjera och Per L'Allemand tog emot tårtorna på Linneberg.  [3/3]

Lions Värnamo strävar efter att ge kommunens äldre lite guldkant i tillvaron. Under pandemin föddes en tradition att dela ut tårtor på kommunens äldreboenden i samband med lucia och nationaldagen. Under Luciadagens förmiddag var det dags för årets utdelning. Ett gäng tappra Lionsmedlemmar trotsade kylan för att hämta 39 tårtor som delas ut på kommunens nio äldreboenden.

– Det är så kul att få göra något lite extra för kommunens äldre och vi tackar Norhedsstiftelsen som möjliggör det här initiativet, säger Bengt Jonsson.

Tidningen följde med till äldreboendet Linneberg, där Shemsije Magjera och Per L’Allemand tog emot tårtorna från Kjell och Lena Karlsson.

– Det är ett härligt initiativ, säger duon när de rullar in vagnen med tårtorna på äldreboendet.

Taggar

Dela


Läs mer

En tradition med guldkant

1 reaktion på En dag med guldkant

Kommentarsfunktionen är stängd