Nyheter

En dag av möjligheter: ”Kommer att sprida energi”

Nyheter Nästa vecka arrangeras årets näringslivsdag på Gummifabriken i Värnamo som arrangeras av Värnamo Näringsliv och Swedbank Värnamo.

Anki Hansson på Värnamo Näringsliv och Eva Fälth på Swedbank Värnamo harm goda förhoppningar om den kommande näringslivsdagen. Bild: Pressbild

Värnamo kommun är en tillväxtkommun med många möjligheter, närmare bestämt 40 000 möjligheter. Evenemangets namn (40 000 möjligheter) syftar på antalet invånare som Värnamo kommun hoppas ska bo i kommunen år 2035.

40 000 möjligheter är en inspirationsdag med fokus på möjligheter, trender och influenser som påverkar vårt näringsliv. Syftet med dagen är att skapa en mötesplats för erfarenhetsutbyte och nätverkande. Temat för i år är ”Engagemang skapar framgång”.

Under dagen kommer flera välkända talare föreläsa och inspirera publiken. Bland annat ett välkänt lokalt ansikte, Lisa Lemke från Skillingaryd, som är tv-kock och matentreprenör.

Publiken kommer även få lyssna på äventyraren och idrottaren Aron Anderson, Peter Hellgren, vd och grundare av Consid AB, samt representanter från IFK Värnamo som kommer berätta om klubbens framgångar.

Med tanke på vad som händer i omvärlden med höjda räntor, stigande inflation och vikande börs kommer även makroekonomen Olof Manner att gästa näringslivsdagen.

– Förra året ställdes evenemanget in med anledning av pandemin och året innan dess hade vi en hybridvariant med max 50 deltagare. Så nu ser vi alla extra mycket fram emot att få träffas och nätverka tillsammans under en inspirerande förmiddag, säger näringslivschefen Anki Hansson.

– Utifrån årets tema ”Engagemang skapar framgång” har vi flera intressanta talare som kommer sprida energi och dela med sig av sina erfarenheter och detta får man absolut inte missa, säger Eva Fälth från Swedbank Värnamo.

Källa: Pressmeddelande från Värnamo Näringsliv

Taggar

Dela