Nyheter

Eldande i tunna skapar grannfejd

Nyheter Trots upprepade försök vägrar grannen att lyssna. Nu vänder sig en kommuninvånare till samhällsbyggnadsförvaltningen för att stopp på problemet.

Trots upprepade försök vägrar grannen att lyssna. Nu vänder sig en kommuninvånare till samhällsbyggnadsförvaltningen för att stopp på problemet. Bild: Pressbild

Samhällsbyggnadsförvaltningen har fått in ett klagomål på boendemiljö. Klagomålet handlar om en långt gående grannosämja. 

– Det eldas var och varannan dag i grannens trädgård. Det eldas i en tunna och det är inte trädgårdsavfall. Ifall grannen har någon sophämtning är jag tveksam till. För ett par år sedan eldade han direkt på gräsmattan och då renoveringsavfall utkastade genom ett fönster. Påtalade att han är skyldig att köra avfall till återvinningsstationen, men utan respons. Nu är vi trötta på eldandet och hoppas ni kan få honom att upphöra med detta, skriver kommuninvånaren i klagomålet. 

Störningen påtalades av medborgaren för några år sedan. Grannen replikerade med vad medborgaren beskriver som ”endast hånfulla och tråkiga kommentarer” och ignorerade medborgarens påtalande fullständigt. Grannen fortsatte sedan att elda till en person från kommunens miljöavdelning gjorde ett hembesök veckan efter. Därefter har störningen fortsatt. Nu har medborgaren tröttnat och kontaktat samhällsbyggnadsförvaltningen för att få ett definitivt stopp på problematiken. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Eldande i tunna skapar grannfejd

Kommentarsfunktionen är stängd