Nyheter

Efter oroligheterna – så jobbar polisen vidare: ”Tillträdesförbud”

Nyheter Matchen mellan IFK Värnamo och IFK Göteborg under söndagen fick brytas flera gånger på grund av oroligheter på läktaren.

Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen

Serieepilogen av allsvenskan innehöll en del oroligheter på Finnvedsvallen när det eldades med bengaler och kastades in föremål från läktarehn. Matchen fick brytas flera gånger i den andra halvleken.

Nu berättar Värnamopolisen på sitt Instagram-konto att man kommer försöka identifiera förövare via övervakningsbilder.
”Vi förstår att den här typen av händelser på fotbollsmatcher ser illa ut och vi anser att beteendet från de supportrar som eldade är oacceptabelt. Vi kommer granska videomaterialet från arenan för fortsatt utredning med förhoppning om lagföring och hantering av tillträdesförbud för gärningsmännen”.

Om kommentarer

Du som kommenterar tänk på det här:

Inga påhopp tolereras på politiker, andra personer, föreningar, myndigheter eller andra. Inga svordomar eller antydningar till detta tillåts, då tas kommentaren bort med automatik. Rasism är självklart inte tillåtet.

Vi vill gärna att ni använder ert riktiga namn eller har ett återkommande alias. Ibland tvingas vi ta bort kommentarsmöjligheten på grund av att våra regler inte följs.

Blir det ingen bättring så kommer vi att förändra möjligheten att kommentera.

 

Taggar

2 reaktioner på Efter oroligheterna – så jobbar polisen vidare: ”Tillträdesförbud”

Om vi vill ha ett bra samhälle så behöver polisen få jobba utan att det titt som tätt ska fällas omdömen över hur de agerar. De är professionella människor i sammanhanget det är inte allmänheten. Hoppas att polisens önskemål om resurser för att möta uppgiften om ett säkrare samhälle hörsammas. Hoppas att man höjer lönerna. Tyvärr är det många som inte skulle ha råd att bli polis. Hur kan man, värdera detta yrke så världsfrånvänt. Utan polisen finns ingen rättsstat och demokratin är död. Poliser, lärare och sjukvårdspersonal arbetar som samhällets stöttepelare och ändå, många gånger så lågt värderade. Suck.

Kroppsvisitation innan man går in på arenan. Hur kan man då kunna komma in med allt det som användes? Under all kritik. Som åskådare är det inte detta man går dit för.

Kommentarsfunktionen är stängd