Nyheter

Sussi framträder i kväll på Värnamodagarna

Nyheter Årets upplaga av Värnamodagarna börjar närma sig slutet. Under dagen har besökarna bland annat fått se en löptävling

Även i dag var det trång i centrum.  [1/6]

Unga Värnamobor som var hungriga.  [2/6]

Små, elaka getingar som gillade sötsakert fanns det också gott om.  [3/6]

Gymnastikuppvisning.  [4/6]

I dag är sista festdagen på årets upplaga av Värnamodagarna.  [5/6]

I morgon söndag avslutas Värnamodagarna för den här gången.  [6/6]

Inte med spikskor utan i högklackat. Låter farligt, men inga frakturer är rapporterade från tävlingen. Sista dagen, eller rättare sagt sista festdagen fick besökarna finna sig i att veckans fina väder ersatts av kallare och framför allt blötare väder.

Festen kommer att kulminera i kväll med mycket sång och musik. Exempelvis kommer Titanix att spela i Ågårdstältet på Åbron i kväll.

Svängigt blir det också på Bruna Mathssons plats. Där kommer bland andra Dr Bombay & Da Buzz att framträda – fast enligt en senare uppgift har Dr Bombay lämnat återbud. Om namnen är obekanta så kan det bero på att Dr Bombay hade sin storhetstid på 90-talet, så han var en av de mest spelade artisterna.

Tio år tidigare var Susie Päivärinta i ropet. I kväll kliver hon upp på scenen tillsamman med Micke ”Syd” Andersson och tillsamman kommer de att framföra mängder av gamla hits. För de som orkar mer fortsätter sedan festen i vanlig ordning och avslutas nån gång mitt i natten..

Taggar

Dela