Nyheter

Djurklinik stänger

Nyheter På grund av olönsamhet och kompetensbrist stänger Anicura Veterinärhuset sin djurklinik i Värnamo.

Foto: Anicura.

Den 23 december stänger Anicura Veterinärhuset sin klinik på Jönköpingsvägen i Värnamo.

– Det känns naturligtvis väldigt tråkigt och sorgligt. Vi har kämpat under lång tid för att få kliniken att bära sig ekonomiskt, men tyvärr inte lyckats. En stor utmaning generellt i branschen är kompetensbristen och svårigheterna att rekrytera, något som är extra påtagligt utanför de större städerna. Detta är något som vi påverkats av, inte minst när vad gäller att rekrytera och behålla erfarna medarbetare och med medarbetare med kirurgisk kompetens. Samtidigt vill jag understryka att vi verkligen gjort allt vi kunnat för att bryta den negativa utvecklingen. Tyvärr måste vi konstatera att vi trots våra och medarbetarnas ansträngningar inte lyckats, säger Ulrika Rosander, VD och verksamhetsområdeschef för AniCura Jönköping Group.

Hur ser framtiden ut?

– Veterinärhuset har öppet till och med den 23 december. Alla medarbetare har erbjudits anställning på AniCura Djursjukhuset i Jönköping. Dit är naturligtvis alla klinikens patienter och djurägare varmt välkomna, säger Ulrika Rosander.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Djurklinik stänger

Så tråkigt!

Började gå hos er med mina perserkatter 1985.
Kommer att sakna er❤

Vilken tur vi har att Värnamo Veterinärklinik har öppnat. Personalen har både erfarenhet och kompetens, de är dessutom trevliga också.

För bedrövligt. Lämnade Ljungby för att Värnamo var så mycket bättre på alla sätt.
För kolla upp den nya på Julias väg. Jönköping trångt och eländigt för oss med jakthundar. Noskvalster överallt.

Det öppnade en klinik i Värnamo på Julias väg förra veckan som jag åkte till med mina hundar.
Väldigt professionella och vänliga.
Jag tyckte att jag kände igen nån från personalen från Anicura där.
Prova dom nästa gång om du vill slippa åka till Jönköping!

Nej så tråkigt, alla pengar behövs väl klart till nybygget i Jönköping. Jag har varit på båda Anicuras veterinärkliniker, Värnamo och nybygget i Jönköping. Helt klart bäst bemötande till mig och mina djur har ni levererat i Värnamo gång på gång, vare sig det har varit telefonkontakt, mejl eller fysiskt besök. Er varma omtanke har betytt mycket i stort som smått.

Kommentarsfunktionen är stängd