Nyheter

”Det var skönt att få stilla sin hemlängtan” 

Nyheter Partiledaren Annie Lööf gjorde under måndagsförmiddagen en sejour på hemmaplan, i form av ett digitalt besök på Vandalorum i Värnamo och Byggkompaniet i Nässjö.

Partiledaren Annie Lööf var på ett digitalt besök på Vandalorum i Värnamo och Byggkompaniet i Nässjö. Pressbild

Under måndagen var Centerpartiets partiledare Annie Lööf på hemmaplan för ett digitalt besök på Vandalorum i Värnamo och byggentreprenörerna Byggkompaniet i Nässjö. 

Fokuset för besöket var det lokala näringslivet och kulturen. Anledningen till det digitala besöket var att träffa verksamheter som har gått bra i pandemitider för att lyssna in och prata om vad som kan göras för att utveckla det lokala företagsklimatet och näringslivet. Annie Lööf gjorde besöket tillsammans med riksdagsledamoten Per Schöldberg (C), regionrådet Per Eriksson (C) samt nuvarande och tillträdande KSO i Värnamo Hans-Göran Johansson (C) och Mikael Karlsson (C). 

– Det var skönt att få stilla sin hemlängtan, säger Annie Lööf. 

Mer om partiledarens digitala besök på hemmaplan kommer i dagarna. 

Taggar

Dela


1 reaktion på ”Det var skönt att få stilla sin hemlängtan” 

Aldrig eller ens då, kan man kalla sådant för korrupt, då de inom familjenära familjeband sker…08…fastän i våra kommundelar inte ens halsarna duger över ån… men skatten stiger ändå.. likt en högkommundel på befolkningen som inte ens finns här?

Kommentarsfunktionen är stängd