Nyheter

Demonstrerar i Värnamo mot fri aborträtt

Nyheter På torsdag kommer det att visas upp bilder på aborterade foster på Storgatsbacken i Värnamo.

Vid fontänen här i Värnamo kommer MRO bland annat visa upp bilder på aborterade foster.

Det kommer att bli en demonstration i Värnamo mot den fria rätten till abort.

Nu på torsdag kommer MRO-Människorätt för ofödda att genomföra en demonstration i centrala Värnamo. Demonstrationen ingår i en kampanj som organisationen just nu bedriver i Småland.och Halland. Under veckan kommer det att arrangeras fyra demonstrationer. Förutom Värnamo så kommer organisationen att demonstrera i Ljungby, Växjö och Halmstad.

Organisationen har sedan bildandet 2004 genomfört över 200 demonstrationer runt om i landet.
– Vi bygger vår övertygelse mot abort dels på det vetenskapliga faktum att mänskligt liv börjar i och med en befruktning, och dels på den etiska princip som kallas människovärdesprincipen, som säger att en människa är värdefull enbart för att hon är människa, säger företrädare för organisationen.

Demonstrationen i Värnamo kommer med all säkerhet att väcka upp många känslor.
I samband med demonstrationerna kommer MRO bland annat att visa upp ett antal bilder på aborterade foster.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Demonstrerar i Värnamo mot fri aborträtt

Hej Hubert, det känns lite som att du är en förvirrad själ som inte tagit reda på fakta. Vi för många sansade diskussioner när vi demonstrerar mot abort, särskilt med de som själva är sansade. Det hade du fått bevis för om du kommit och talat med oss. Vill du tar reda på vilka argument vi har får du gärna gå in på vår hemsida. Där har vi ”Frågor och svar” samt ett antal fördjupningsartiklar. Om du har fler frågor efter att du läst dessa får du mer än gärna emaila oss på info@abortnej.se Vänligen /Mats Selander ordf MRO-Människorätt för ofödda

MRO känns lite som NMR, en grupp förvirrade själar som främst får fram sitt budskap genom att provocera fram reaktioner från sina meningsmotståndare. Skulle man försöka föra en sansad diskussion med dessa istället visar det sig snabbt att de ej har argument som håller.

Kommentarsfunktionen är stängd