Nyheter

Debatterar klimatfrågan

Nyheter Klimatfrågan debatteras av en Värnamopolitiker.

Klimatalarmismen vår nya religion

Klimatalarmismen kan idag likställas med en religion, tron på klimatkrisen är idag starkare än tron på Gud och kristendomen i västvärlden.
Vi är nu inte speciellt troende men vi tycks ha kvar vår religiösa moral för att tro på något och detta något ska alltid få oss att känna skuld, för fullkomliga kan vi aldrig bli!
Detta passar in på klimathysterin för visst kan du sluta att flyga och köra bil, men även den som äter kött tillhör nu gruppen syndare.

Det räcker inte ens att ta steget fullt ut och bli vegetarian för att bli fri från synd, även den som har en bostad som innehåller plastprodukter eller nytillverkade textilier är en syndare!
Listan på synder kan göras hur lång som helst för djupt troende.

I alla tider har religioner varnat för istider och syndafloder med mera men då dessa har lyst med sin frånvaro så har man sökt efter andra tecken och påbud i de heliga skrifterna, för straffas ska vi!

Den som tytt sig till klimatreligionen ser i väderväxlingarna hela tiden tecken som stärker tron, 2018 var den varmaste sommaren som någonsin uppmätts i Sverige samtidigt som 2017 års sommar enligt Aftonbladet var den sämsta på 155 år!
Oavsett det så var det ingen som skrek om klimatet 2017, då var det vädret som var uruselt!

Klimatreligionens prästerskap mässar ofta om domedagen och vad som komma skall om jordens medeltemperatur ökar med en eller två grader, men vad vet man egentligen om medeltemperaturen på vår planet som påstås vara cirka 5 miljarder år gammal när man bara har siffror från dom senaste tvåhundra åren?

Prognoser om domedagen kan alla göra problemet är bara att dem aldrig tycks slå in, Romklubben gjorde en, Al Gore en annan vilka båda slog slint.
Men för varje prognos som går fel så ökar alarmisterna ljudvolymen och varnar för än värre saker, så har prästerskapet alltid gjort!

Statsmakterna ser ju dock inga problem med detta då det ger ett legitimt försvar till en mängd nya klimat och miljöskatter vilka i sak inte påverkar någonting då Kina nu har aviserat att man tänker bygga hundratals nya kolkraftverk.

Varför inte lägga ner klimatreligionen här hemma och istället skicka dess predikanter och lärjungar till dem delar av världen där deras mässande verkligen behövs?

Johnny Hornbrink
SD-Värnamo

Taggar

Dela


2 reaktioner på Debatterar klimatfrågan

Det är löjligt blanda inte ihop kyrkan och klimatalarmisterna – det gynnar verkligen inte ditt parti!

Kommentarsfunktionen är stängd