Nyheter

David söker kärleken i tv

Nyheter I kväll sänds säsongens första program av ”Bonde söker fru”. David Kurtsson är en av bönderna som söker kärleken.

David Kurtsson, foto från TV4

David, som bor öster om Rusken, är en av åtta bönder som söker kärleken i kvällens säsongspremiär. Bönderna presenteras under kvällens program och brevskrivarna får en inblick i deras liv. Därefter skickas brev för att fånga böndernas uppmärksamhet.

På TV4 beskrivs David Kurtsson på följande sätt: ”På en gård mitt i de småländska skogarna hittar vi skogsbonden David. Han är trygg och omtänksam förhållandekille som trivs som alla bäst i en relation. För honom är romantik och omtänksamhet självklarhet i en relation, likaså respekt och kommunikation. David har sedan barnsben haft ”blicken mot skogen” och när han inte arbetar där ägnar han sig åt sina stora intressen som är jakt och fiske. David längtar efter att träffa kvinnan i hans liv, någon att ta nästa steg tillsammans med och bilda familj med i framtiden”.

I kväll sänds första programmet och tv-tittarna får nu, som vanligt, chansen att skriva ett brev till den bonde som väckt deras intresse.

Fotnot: Det är det 16:e året i rad som ”Bonde söker fru” sänds, där Linda Lindorff ger sig ut i landet för att träffa singelbönder.

Taggar