Nyheter

I dag öppnar Värnamo Industriexpo

Nyheter 14 teknik- och maskinföretag bjuder nu in till Värnamo Industriexpo 2021 med syftet att bygga goda relationer och skapa överblick över regionens samlade kunskaper och styrkor som är till nytta för både företagen och kunderna. I år sker det helt digitalt.

I dag öppnar Värnamo Industriexpo. Arkivbild

Under onsdag och torsdag (26–27 maj) bjuder företagen i småländska Värnamo gemensamt in sina kunder till ett unikt digitalt event. Genom en gemensam digital plattform får besökarna ta del av levande showroom, livesändningar, webinarier, chattar och digitala möten. Alla deltagande företag ligger i framkant när det gäller teknik och utveckling inom sina områden, såsom automation, mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, plastbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering, begagnade maskiner med mera. Med stort engagemang och gemensamma krafter har alla företag skapat ett fantastiskt inspirerande och innehållsrikt event utifrån digitala förutsättningar. Att eventet i år blir helt digitalt öppnar även upp för ännu fler besökare i ett större upptagningsområde.

– Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer som under 16 års tid gett kunder möjlighet att hitta nya samarbetspartners och leverantörer. Eventet har sedan starten 2005 varit en succé. I stället för att ställa in i år ställer alla om på ett fantastiskt vis genom en digital plattform där besökarna istället möter företagen online på www.varnamoindustriexpo.se. Jag rekommenderar verkligen ett besök på Värnamo Industriexpo. Ni kommer att bli imponerade av den kunskap som finns i bygden”, säger Anki Hansson, VD på Värnamo Näringsliv, som är delarrangör för det digitala eventet.

De 14 deltagande företagen är: Bromi, Din Maskin, DynaMate, Edge Technology, Herber Engineering, KD Feddersen, Lenima, LPV Verktygsmaskiner, Masentia, Mekana Maskin, Norima, PLM Group, Ravema och Salvagnini.

Källa: Pressmeddelande från Värnamo Näringsliv

Taggar