Nyheter

Cyklar för en halv miljon stals

Nyheter Idag på morgonen upptäcktes en kapellskärning på Hörle rastplats - Polisen söker vittnen

Arkivfoto

Idag strax innan klockan 06.00 ringde en lastbilschaufför till polisen från Hörle norrgående rastplats och berättade att han blivit utsatt för brott.

Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld. Från den aktuella lastbilen har tjuvar stulit 20 elcyklar till ett sammanlagt värde av ca 560 000:-. De stulna cyklarna var elcyklar av märket Scott och polisen uppmnar folk att inte köpa billiga elcyklar utan kontrollera var den kommer ifrån. Det kan komma att bli efterräkningar för häleribrott om det visar sig att cykeln kommer från det stulna partiet elcyklar.

När polisen arbetade på platsen kom en annan lastbilschaufför och anmälde att han också blivit utsatt. Polisen gjorde en undersökning som visade att den lastbilen hade blivit utsatt för ett försök till stöld. Polisen har gjort platsundersökning i båda fallen.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser av misstänkta fordon och/eller personer på platsen. Kontakta polisen på 114 14 eller via tipsformuläret.

Källa; Polisen.se

Taggar

Dela


4 reaktioner på Cyklar för en halv miljon stals

Det är ofattbart vilken god sömn dessa åkare har, hur det går till är nog inte så svårt att räkna ut.

Sätta upp kameror är ett måste på alla långtidsparkeringar, alldeles för många stölder. Vi lever i en värld som är fruktansvärt infekterad av tjuvar.

Kommentarsfunktionen är stängd