Nyheter

Candemir (KD): Ett aktivt föreningsliv är bra för både gemenskap och hälsan

Nyheter I vår nya artikelserie "Kvartalskollen" tar vi pulsen på kommunfullmäktiges ledamöter och ersättare i globala, nationella och lokala frågor. I dag möter vi Ibrahim Candemir (KD).

Ibrahim Candemir (KD). Bild: David Alin

Europa

Vilken fråga tycker du är den viktigaste i EU-valet?

Säkerhetshotet i Europa!

I hela Europa ökar cyberbrottsligheten och antalet cyberattacker. 

Därför är det mycket viktigt med ökad insats på cybersäkerhetsområdet för att bygga en öppen och trygg cyberrymd som kan skapa större förtroende bland medborgarna för digitala verktyg och tjänster.

 

Nationellt

Vilka energikällor har Sverige om tio år?

En stabil elförsörjning kräver flera olika kraftslag. Sol, vind och vatten är bra, men kärnkraft måste ha en självklar plats i energimixen.

 

Kommunen

Medborgarförvaltningen ser positivt på en satsning på motorgård för ungdomar i Värnamo kommun. Vad tycker du om ett sådant förslag?

– Mitt svar är självklart ja. Jag ser positivt på en motorgård för ungdomar. Det är bra att kommunen skapar förutsättningar med olika aktiviter. Värnamo kommun har mycket föreningsliv med olika aktiviteter för både ungdomar och dem äldre. Vi kristdemokrater lyfter alltid vikten av aktivt föreningsliv. Ett aktivt föreningsliv är bra för både gemenskap och hälsan. Det är en mycket bra investering.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *