Nyheter

Camilla värnar om familjen

Nyheter – Vi måste underlätta för familjer att få ihop livspusslet. Det anser Camilla Rinaldo Miller, ny familje- och jämställdhetspolitisk talesperson för Kristdemokraterna i riksdagen.

Bredarydspolitikern Camilla Rinaldo Miller (KD) blir ny familje- och jämställdhetspolitisk talesperson för Kristdemokraterna i riksdagen. Arkivbild.

Camilla Rinaldo Miller (KD) är invald i riksdagen för Jönköpings läns valkrets och ersätter sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson. Hon är Kristdemokraternas nya talesperson för familje- och jämställdhetspolitiska frågor.

– Kristdemokraterna är familjens röst, vårt parti kommer alltid att kämpa för att familjer ska få en fungerande vardag och få ihop livspusslet. Jag värnar om en flexibel föräldraförsäkring där familjerna själva får bestämma hur de vill fördela föräldraledigheten, säger Camilla Rinaldo Miller (KD) i ett pressmeddelande.

– Vad gäller jämställdhetsfrågorna, så vill jag fokusera mer på alla människors lika värde. Jämställdhet är så mycket mer än manligt och kvinnligt.

Bredarydspolitikern Camilla Rinaldo Miller är ersättare i socialförsäkringsutskottet och arbetsmarknadsutskottet.

Taggar

Dela