Nyheter

Camilla från Bredaryd högt upp på KD:s riksdagslista

Nyheter När kristdemokraterna häromdagen skickade ut sin nomineringslista för riksdagen återfanns Bredaryds Camilla Rinaldo Miller på en tredje plats.

Arkivbild

Kristdemokraternas nomineringskommitté för länet presenterade tidigare i veckan förslag på lista för val till riksdagen. På den hittar vi Camilla Rinaldo Miller på en tredje plats. Endast Acko Ankarberg Johansson och Andreas Carlsson är högre upp från länet.

”Camilla känner länet väl med bakgrund som tidigare distriktsordförande för Kristdemo- kraterna. Hennes erfarenheter som företagare ser vi som bra komplement till hennes övriga hjärtefrågor, familj och föreningsliv”, skriver partiet i ett pressmeddelande.

I samma pressmeddelande säger Camilla Rinaldo Miller följande:
– Dessa tre – företagande, familj och föreningsliv – påverkar om vi ska få ett fungerande samhälle. Därför är det viktigt att kloka och bra beslut fattas kring dessa ämnen.

Även Olof Klemets, Bredaryd, finns med på riksdagslistan. Listorna fastställs på partiets distrikststämma den 27 november.

Samtidigt som riksdagslistorna kom även nomineringslistorna för regionfullmäktige. För valkrets
Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo återfinns Arnold Carlzon, Värnamo, på en andra plats. Håkan Johansson från Värnamo är femma.

Taggar

Dela