Nyheter

Butik rånades på kontanter – rånaren sprang norrut

Nyheter Ikväll larmades polisen till Lidl-butiken i Värnamo där ett nytt rån har skett strax innan klockan 19. Polisen efterlyser tips. Texten uppdaterad.

En man har varit inne i butiken och uppträtt hotfullt mot personalen och i samband med det har den misstänkte lyckats komma åt kontanter som rånaren har tagit med sig när rånaren lämnade butiken till fots. Sprang sedan vidare norrut. Polisen har inlett en förundersökning om rån. Värdet på det tillgripna är ännu inte känt .

– Det verkar vara samme rånare som förra gången, säger en person som var i närheten.

Polisen har hållit förhör med personal och kunder på platsen och kassan där pengarna stals har spärrats av för en kommande kriminalteknisk undersökning. Även ett område utanför butiken har spärrats av.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt, men en i personalen har åkt till sjukhus för kontroll på grund av chock.

Polisen söker kontakt med personer som har befunnit sig i närheten av Lagastigen – Nydalavägen – Prostgårdsvägen och Kapellgatan. Alla iakttagelser är av intresse för utredningen. Speciellt om en person som verkat stressad/anfådd är av intresse. Tipsa polisen på 114 14.

Arkivfoto

Taggar

Dela


4 reaktioner på Butik rånades på kontanter – rånaren sprang norrut

Inget signalement?
Några tänkbara kandidater har man ju sett.
Finns en som stryker runt i det närliggande området bland villorna och som har/haft denna sysselsättning samt någon Lidl-kund som nog även den livnär sig på alternativ verksamhet.

Vågar katt handla mat på Lidl nu…händer ibland, att jag sätter mig en stund uppe vid kapellet…stryker katt runt då…är det rent av…en strykarkatt…uhuu

Avdela en del av Malmöstyrkans poliser till Värnamo. Det har gått alldeles för långt med rån och kriminalitet nu. Stackars tjejer som utsätts för dessa knivrån. Får man fatt i idioten, ge honom en riktig omgång, förtroendet för de som ska hålla ordning i samhället är snart nere på noll.

Iakttagare polisen hjälper inte i detta kriminalitet är alltid ett steg före. Ta bort kontanter då blir det inga rån.

Kommentarsfunktionen är stängd