Nyheter

Bufab fick fin utmärkelse

Nyheter Bufab-koncernen har fått ta emot ett fint pris. Företaget har utsetts till " Most Responsive Supplier Globally” eller " mest lyhörda leverantören globalt.

Utmärkelsen har företaget fått i konkurrens med 50 000 andra underleverantörer. Det är företaget Schneider Electric som delade ut utmärkelsen i samband med ett stort event i Barcelona den 2 och 3 oktober.

Det handlar inte om något litet företag. Schneider är en global ledare i sin industri med försäljning på över 260 miljarder kronor och omkring 140.000 anställda över hela världen.
Företaget är ledande i den digitala transformationen av energi och automatisering,

Hos Bufab är man mycket stolt över utmärkelsen.
Jörgen Rosengren, Bufabs VD och koncernchef konstaterar i ett pressmeddelande att utmärkelsen delades ut efter en rigorös urvalsprocess.

Jörgen Rosengren, Bufabs VD och koncernchef.

– Att ett sådant bolag väljer ut Bufab som sin mest kundorienterade leverantör gör oss både ödmjuka och stolta. – Vi känner ödmjukhet eftersom priset delas ut i konkurrens med några av världens ledande bolag och med starka spelare i vår egen industri.
– Vi är stolta eftersom det visar att med vår ”Solutionist”-strategi och globala lösningsportfölj ”Digital Best Practice” kan vi hjälpa även de mest krävande kunder att förbättra produktiviteten i sin globala leveranskedja”, säger Rosengren

Taggar