Nyheter

Bonden Anders söker en fru

Bonden Anders söker en fru

Nyheter En av dem som är i årets Bonde söker fru i TV4, som börjar sändas på onsdag den 23 september klockan 20.

00, är från närområdet.

Det handlar  om  Anders Eriksson, 41 som arbetar som kött- och mjölkbonde och bor utanför Reftele i Gislaveds kommunen nära Värnamo kommun.

– Anders har en stark längtan efter att träffa den rätta och bilda familj. Det viktigaste för Anders är att det finns passion och att det känns ordentligt i hjärtat. Anders är SM-mästare i plöjning, uppger TV4 i sin pressinformation.

Årets övriga bönder i Bonde söker fru:

Stefan Hildingsson
Stefan är 31 år och bor i Hassela där han arbetar som köttbonde. Stefan skrattar mycket, är passionerad och romantisk och älskar allt som har med 50-talet att göra. Han har en son på 3,5 år. Stefan söker en tjej med riv i och skinn på näsan.

Per Gustafsson
Per är 38 år och kommer från Undenäs där han bor på sin gård långt ute på landet. Han arbetar som skogs -och köttbonde och på sin fritid älskar han att dansa. Han längtar efter barn och familj och söker en levnadsglad kvinna som tycker om att skratta.

Daniel Johansson
Daniel är 38 år, kommer från Bjurholm i Västerbotten och har tre barn. Han är något så ovanligt som älgbonde. Daniel vill gärna träffa en aktiv och sportig kvinna och sportar själv en hel del.

Olle Pallars
Olle är 36 år och bor i Järvsö. På gården odlar han gräs till travhästar och där finns även ett gårdsmejeri med osttillverkning. Olle älskar teater och dans, framförallt styrdans. Han söker en intelligent tjej som gillar att hålla igång.

Marcus Andersson
Marcus är 37 år och bor i Odensbacken utanför Örebro där han jobbar som köttbonde och driver en maskinstation. Marcus har många järn i elden och är en driven person. Han gillar att resa och sporta och har gjort flera svenska klassiker samt tagit ett dykcertifikat. Marcus söker en sportig tjej som delar hans reseintresse.

Johnny Andersson
Johnny Andersson är 50 år, spannmålsbonde och brandman och bor i Teckomatorp i Skåne. Han gillar fart och fläkt, skojar och skrattar gärna och sportar för att hålla sig i form. Johnny vill gärna träffa någon likasinnad att dela sitt liv med. Intressen är maskiner och jordbruket, han tar gärna en tur med sin fyrhjuliga motorcykel på ägorna.

Pontus Hugosson
Pontus är 25 år, arbetar som hästbonde och kommer från Kungsbacka. Pontus jobbar med hästar, både med uppfödning och ridning. Han var tidigare med i U21-landslaget i fälttävlan. Pontus söker en tjej som gillar honom för den han är.

Taggar