Nyheter

Blixtsnabba hundsvar

Nyheter Nu kommer vi att få blixtsnabba svar på frågor kring hundar. Marianne Blixt, som är instruktör och hundcoach, jobbar även med personlig utveckling med hund startar en frågelåda kring hundar i vår tidning.

Marianne Blixt svarar på frågor med anknytning till hund

Varje helg svarar hon på de frågor som ni läsare skickat in till henne. Det kan handla om allt som kan tänkas ha att göra i samspelet hund-människa eller annat kring vår en av våra bästa vänner.

Marianne Blixt, 59, kom från Östersund ned till våra bygder 1974 och har bott på platser som Skillingaryd, Värnamo, Hillerstorp och nu senast Bor.

– Jag började redan som 13-åring att arbeta med hundar och har fortsatt allt sedan dess. Numera arbetar jag på deltid med hundar och driver företaget Hundtrixet som erbjuder Viltspårkurser, privat träning, Nose Work, valpkurs, vardagslydnad med mera, berättar Marianne.

– Fördelen med att vara egen är att snabbt kunna starta en ny kundanpassad kurs som motsvarar hundägarnas behov. Till min hjälp jag har flera duktiga coacher, vi är ett starkt team, berättar Marianne.

Civilt jobbar Mariane på Studieförbundet Vuxenskolan.

Frågor till Marianne kan skickas på adressen hundfragan@hundtrixet.se.

Taggar

Dela