Nyheter

Blev förgiftad av hämtmat

Nyheter Varm skagenröra skapade problem för en kommuninvånare.

En kommuninvånare blev matförgiftad efter att ha hämtat mat från restaurang i centrala Värnamo.

Den 26 mars hämtade en privatperson hem mat från en restaurang i Värnamo. Under kvällen blev personen allt sämre och drabbades av illamående, huvudvärk, kräkningar, hudrodnad och magbesvär. 

”Skagenröran jag åt var varm (den ska vara kall) och jag märkte direkt att räkorna inte var helt fräscha”, skriver kommuninvånaren i sin klagomålsanmälan till kommunen. 

Kommunens livsmedelsinspektör tog kontakt med restaurangen, som redan hade diskuterat ärendet med kommuninvånaren.

Vi sålde ”slut” på skagen i lördags – cirka 65 portioner totalt. Gästen klagade till oss på mejl att skagen inte var kall. Orsaken till det är att det har legat varm mat i kartonger under i samma kasse som skagenröran”, hälsar verksamhetsansvarig. 

Taggar

7 reaktioner på Blev förgiftad av hämtmat

Folk är alldeles för lättkränkta nuförtiden. Och är det en person av 65 som blivit sjuk är det garanterat inte maten det är fel på.

Lättkränkt?! Det handlar väl inte om att vara lättkränkt, det handlar om en restaurang som packat min hämtmat fel och jag blev väldigt sjuk. Ändå lite härligt att det inte står vilken restaurang det gäller, så får vi se hur lättkränkt du är om du blir drabbad. 😄

Bara han av 65 som åt samma Skagern som blev dålig. Jag tror han fick en allergisk reaktion och kanske borde hålla sig ifrån räkor hädanefter.

Det var jag som blev drabbad och nej, jag är inte allergisk mot räkor. Däremot hade restaurangen packat maten fel och jag blev matförgiftad. Eller du kanske vet bättre än mig som blev sjuk?!

Kommentarsfunktionen är stängd