Nyheter

Bjuder in till valfläsk i Forsheda

Nyheter Ett erbjudande blev till en fläskig tanke. Nu får Forshedaborna chansen att ta pulsen på politikerna.

Henrik Grahn och Fabian Johansson laddar för valfläsk i Forsheda. Bild: Pressbild

När Ica-butiken i Forsheda fick in parti rimmat stekfläsk för beställning fanns hungriga kunder. Inom loppet av en timme hade kunder beställt över 300 kilo fläsk. Då föddes en minst sagt fläskig tanke.

– Vi kom på den roliga idén att samtidigt som maten avhämtas torsdagen den 1 september, blott tio dagar innan stundande val, så passar vi på att bjuda in Värnamos politiker till en äkta valfläsks-kampanj!, säger Fabian Johansson, son till ICA-handlare Peter Johansson.

  Just nu har Kristdemokraterna, Liberalerna, Moderaterna, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Centerpartiet tackat ja och Vänsterpartiet och Miljöpartiet är inbjudna men vi har ej fått svar att finnas på plats utanför butiken under eftermiddagen för att hälsa och ”fläska” för er kära väljare!, säger Fabian Johansson.

– Vi älskar att jobba med nya roliga idéer och för oss är det lokala engagemanget vår viktigaste drivkraft. Den 1 september anländer över ett ton stekfläsk till butiken för alla som vill komma och fläska hos oss, säger Henrik Grahn, butikschef på Ica Nära Ässet i Forsheda.

Taggar