Nyheter

Bildspel: julgransinlämning i vinterkylan

Nyheter Bilister, cyklister och gångtrafikanter. På ett eller annat sätt tar sig Värnamoborna till dagens traditionsenliga julgransinlämning.

Under eftermiddagen anordnar Värnamo Energi sin traditionsenliga julgransinlämning, där stadens medborgare får chansen att bidra till ett klimatsmart samhälle.

På grund av rådande omständigheter arrangerades inlämningen i ett drive in-format, där området för inlämningen är bemannat och tydligt uppmärkt så att en drive-in och avlämning kan ske smidigt med väl tilltagna avstånd och hänsyn tagen till tillåtet antal personer per yta.

När tidningen var på besök hade klockan slagit 14, men klockslagen hindrar inte tappra Värnamobor att trotsa vinterkylan för att göra en samhällsinsats.

– Det har varit över 100 personer här och lämnat av julgranar redan under de första timmarna. Trots att vi inte kan genomföra det på samma sätt som tidigare är det trevligt att intresset finns, säger Fredrik Schifferl som tillsammans med Stefan Berg ansvarade för inlämningen.

– Redan innan klockan tolv var det flera som stod och väntade vid grinden, så det har varit en bra ruljans på det hela. Två gående och fyra cyklister har kommit hit med leveranser, säger Stefan Berg.

Se bildspelet nedan:

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

Fredrik Schifferl och Stefan Berg tog hand om Värnamobornas granar på ett pandemianpassat sätt.  [8/8]

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *