Nyheter

Bildspel: Ett dörröppnande besök

Nyheter I kväll fick Vråens boende oväntat besök när socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) knackade dörr tillsammans med Värnamos socialdemokrater.

Bilder: David Alin

Ardalan Shekarabi höll ett tal på Rosen.  [1/12]

Applåderna haglade efter socialförsäkringsministerns tal.  [2/12]

Socialdemokrater laddar inför kvällens dörrknackning.  [3/12]

Under dörrknackningen på Brushanen fick Ardalan Shekarabi sällskap av bland annat oppositionsrådet Azra Muranovic och Khalid Poricanen.  [4/12]

Under dörrknackningen på Brushanen fick Ardalan Shekarabi sällskap av bland annat oppositionsrådet Azra Muranovic och Khalid Poricanen.  [5/12]

Dörrknackningen resulterade i flera givande samtal med kommuninvånarna.  [6/12]

Dörrknackningen gav flera givande samtal med kommuninvånarna.  [7/12]

Dörrknackning resulterade även i ett och annat leende.  [8/12]

Khalid Poricanen och Azra Muranovic gjorde Ardalan Shekarabi sällskap på Brushanen.  [9/12]

Khalid Poricanen och Azra Muranovic var på gott humör.  [10/12]

Kvällens dörrknackning resulterade i ett och annat leende.  [11/12]

Dörrknackningen gav flera givande samtal med väljarna.  [12/12]

Värnamo var i dag en av hållplatserna under socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabis (S) besök i länet. Dagen inleddes i Vetlanda och vid lunchtid ankom ministern till Värnamo. Han föreläste för elever på Finnvedens gymnasium och gjorde studiebesök på Hörle Wire och IFK Värnamo innan han under eftermiddagen anlände till Socialdemokraternas partilokal Rosen för att vara med under kvällens dörrknackning på Vråen.

– Ni gör ett otroligt arbete och ni är ett av våra mest enastående partidistrikt på riksplanet. Fortsätt så här, så kommer det att gå bra i höstens valrörelse!, säger en glad socialförsäkringsminister under sitt tal i Rosen.

Under dörrknackningen på Brushanen fick Ardalan Shekarabi sällskap av bland annat oppositionsrådet Azra Muranovic och Khalid Poricanen. Det blev en lyckad tur för sällskapet och många blev överraskade av att mötas av socialförsäkringsministern i dörren.

– Det blev en lyckad kväll. Som jag sa innan så är medlemmarna i Värnamo väldigt engagerade och det var riktigt roligt att få möta väljarna i kväll, säger Ardalan Shekarabi innan avfärden vidare mot Nässjö för nattåget tillbaka till Stockholm.

– Efter kvällens insats har vi haft över 900 samtal med väljare sedan vi inledde vår valkampanj, avrundar Bo Svedberg (S).

Se bildspelet från kvällen ovan.

Taggar

Dela