Nyheter

Bildspel: En känslosam vernissage

Nyheter I dag hölls vernissagen för konstprojektet "Lika, olika, unika" på Vandalorum. – Det är ett fantastiskt jobb som eleverna har gjort, säger besökaren Bosse Johansson.

Intresset var stort för eftermiddagens vernissage.  [1/6]

Elever på barn- och fritidsprogrammet och gymnasiesärskolan skålar för ett lyckat projekt.  [2/6]

Theo Svensson Sayed fyller upp ciderglasen.  [3/6]

Victoria Andersson berättar om projektet.  [4/6]

Bilder på belåtna elever. Från vänster: Sofia, Julia Karlsson, Victoria Andersson, Otto, Theo Svensson Sayed och Albert.  [5/6]

Besökaren Bosse Johansson betraktar några av de utställda konstverken.   [6/6]

Under våren har eleverna i årskurs 3 på barn- och fritidsprogrammet tillsammans med gymnasiesärskolan släppt loss sin fulla kreativitet och skapat konstprojektet ”Lika, olika, unika”, som vi berättade om förra veckan.

I dag var det dags för vernissage på Vandalorum.

– Det känns fantastiskt bra att vara här och det ska bli superkul att få visa upp det för allmänheten. Vi är otroligt tacksamma över att få vara här, men jag vill först och främst rikta ett stort tack till eleverna. Det är deras tankar som står till grund för det här, säger tränaren Magnus Persson.

Eleverna agerade guider och bjöd på cider och godsaker.

– Det känns som att det var i går som vi påbörjade arbetet och nu står vi här. Det har varit otroligt roligt att få göra det här tillsammans med gymnasiesärskolan och det har varit ett väldigt givande arbete för oss. Det ska bli kul att se vad allmänheten tycker om det hela, säger elever på barn– och fritidsprogrammet.

En av besökarna var den tidigare läraren Bosse Johansson.

– Det är ett fantastiskt arbete som eleverna har gjort och det här är resultatet av att samarbeta. Man ser det så tydligt i alla verken. Eleverna och personalen har gjort ett jättejobb och jag vill ge en stor eloge till de som jobbar på detta sätt, avrundar Bosse Johansson.

Taggar

Dela


Läs mer

Ett unikt samarbete