Nyheter

Beväpnad på sjukhuset

Nyheter I går upptäcktes en man på Värnamo sjukhus med ett vapenliknande föremål. Polis larmades till platsen men den misstänkte hade då lämnat platsen.

Polisen kunde dock säkerställa identiteten på personen, en man i 30-årsåldern. Mannen hade hävdat att han bar vapnet för att skydda sig själv. Polisen gjorde ett hembesök på mannens adress, utan att mannen var hemma. Polisen kunde ta sig in i bostaden och fann då en pistol som togs i beslag. Mannen är tidigare känd av polisen och har dömts för ett antal brott genom åren. Nu är en förundersökning inledd samtidigt som polisen håller utkik efter mannen för att kunna förhöra honom.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Beväpnad på sjukhuset

Det var en av minst 60–70 som har vapen i Värnamo olagligt. Det finns folk som både säljer och handlar med dem. Ska det behöva bli skjutning igen för att alla de som har ett brottsligt förflutet ska få ett hembesök av polisen då har det gått för långt? Gör slumpmässiga besök utan att informera om dem så blir de mer lyckade.

Som sagt känd sedan tidigare, det påstås att hårdare straff inte hjälper för att minska brottsligheten, ok men kriminella som aldrig släpps ut i samhället kan ju dock inte promenera runt med vapen eller ställa till med nya brott!

Kommentarsfunktionen är stängd