Nyheter

Beskedet: Covidbevis för öppet hus

Nyheter Med anledning av Folkhälsomyndighetens senaste beslut har Finnvedens gymnasium beslutat att covidbevis krävs för att besöka nästa veckas öppet hus-evenemang.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens senaste beslut har Finnvedens gymnasium beslutat att covidbevis krävs för att besöka nästa veckas öppet hus-evenemang. Arkivbild: David Alin

 

”Öppet hus på Finnvedens gymnasium är ett populärt arrangemang med hundratals besökare och risk för trängsel. Att erbjuda anvisade platser med smittsäkra avstånd vid våra programpresentationer ser vi inte vara möjligt och därför kommer covidbevis att behöva visas upp för att få tillträde. För att att smittsäkra tillställningen ytterligare har öppettiden förlängts, det kommer att finnas tillgång till handsprit och våra besökare kommer att uppmanas att hålla avstånd. Även större ytor på skolan än normalt kommer att användas. Vi har även uppmanat personal och elever att man bör endast delta om man är vaccinerad eller haft Covid-19”, skriver skolan i ett pressmeddelande.

Taggar

1 reaktion på Beskedet: Covidbevis för öppet hus

Då får man ändra från Öppet Hus då tycker jag för det är ju inte längre öppet för vem som helst.

Kommentarsfunktionen är stängd