Nyheter

Berätta om din bästa skidsemester – vinn biljetter till filmfestival

Nyheter Värnamo Filmhistoriska Festival vimlar av kändisar och tunga namn från filmens värld. Nu ger vi er möjlighet att uppleva Lasse Åberg på nära håll.

Värnamo Filmhistoriska Festival vimlar av kändisar och tunga namn från filmens värld. Nu ger vi er möjlighet att uppleva Lasse Åberg på nära håll.  [1/2]

Sällskapsresan II – Snowroller från 1985 är en av Lasse Åbergs många filmsuccéer och visas på lördagseftermiddagen under festivalen.  [2/2]

Sällskapsresan II – Snowroller från 1985 är en av Lasse Åbergs många filmsuccéer. Stig-Helmer och kompisen Ole reser till alperna på skidsemester. Filmen visas under Värnamo Filmhistoriska Festival lördagen den 20 april klockan 15.30. Före filmen medverkar Lasse Åberg i ett samtal under ledning av Tomas Engholm. Nu ger vi er läsare chansen att få uppleva filmen på plats.

I samarbete med Värnamo Filmhistoriska Festival utlottar vi tio biljetter till filmen. För att vinna en biljett ska du skicka in en bild och text till redaktionen@vmo.nu där du berättar om din bästa skidsemester.

Utlottningen är i gång fram till och med onsdag den 17 april klockan 12.00.

Vinnarna kommer att presenteras med bild och berättelse i Värnamo.nu.

Ta chansen och få uppleva en filmlegend på nära håll!

Taggar

Dela