Nyheter

Bandidos har ambitionen att stanna i Värnamo

Nyheter Mc-gänget Bandidos har kommit till Värnamo för att stanna. I alla  fall om man ska tro klubbens hemsida på Facebook.

Bandidos uppger på sin hemsida att de kommit till Värnamo för att stanna.

Det är lokalföreningen Bandidos Mc Ljungby Dark Forest som på sin Facebooksida deklarerar att de kommit till Värnamo för att stanna.

I ett inlägg daterat till den 21 februari uppmanar de folk att stödja föreningen.
– We are here to stay! Support your local, skriver man och syftar på Värnamo.  Samtidigt publiceras en bild på en mc-dekal där klubbens anknytning till Värnamo tydligt framgår.

I morgon onsdag kommer inrikesministern Mikael Damberg till Värnamo. Bland annat för att få information av polisen om det pågående gängkriget i Värnamo. Frågan som vi kommer att ställa till ministern i morgon är vad han anser om mc-klubbens etablering i Värnamo.

Under sitt besök i Värnamo kommer Damberg bland annat att besöka Figy och informera sig om hur skolan arbetar för att förebygga gängkriminalitet. Det kommer även att bli ett ministerbesök på bostadsområdet Städet, där en uppmärksammad skjutning ägde rum i januari.

Inrikesministerna Mikael Damberg kommer till Värnamo i morgon för att informera sig om gängkriget. Samtidigt deklarerar Bandidos att de kommit till Värnamo för att stanna.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Bandidos har ambitionen att stanna i Värnamo

Kommentarsfunktionen är stängd