Nyheter

Avföring i badvattnet – bassäng avstängd

Nyheter Den stora bassängen i Värnamo simhall är stängd.

Genrebild: David Alin

Under torsdagen gick Värnamo kommun ut med att den stora bassängen i simhallen är avstängd.

– Bassängen är stängd tillsvidare på grund av fekalier i vattnet, skriver kommunen på sin hemsida.

Ett utsläpp av fekalier i form av avföring eller kräkning ger lokalt höga halter av mikroorganismer och utgör då en förhöjd smittorisk i bassängen, vilket kräver omedelbara åtgärder från badets personal.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Avföring i badvattnet – bassäng avstängd

Radion gick ut med att det var en skolelev som kräkts. Fy för er som skriver fel information, anklagelser och dumma kommentarer för en ren olyckshändelse!

Det måste vara svårt att säkerställa vattenkvaliteten i bassängerna med tanke på alla som inte tvättar sig ordentligt före bad och bastu! Vissa orkar inte ens ta av sig badshortsen när de duschar och använder dessutom ingen tvål! En tråkig och respektlös kultur!
I ett badhus förväntar man sig en fräsch miljö. Det sitter ett antal informationsskyltar i duschutrymmet om vilka regler som gäller, men vad hjälper det?

Miljöpartist som vill övergödsla i Värnamos viktigaste infrastruktur, vår vattentäkt?

Inte svårt att lista ut vem som badbyxorna tillhör med andra ord.

Olyckor händer!
Simhallen gör alltid en rutinåtgärd vid kräkning och avföring.
Jättebra av simhallen att följa rutinerna så att ingen riskerar att bli sjuk. 👏

(Tyvärr tar det det nog en stund att tillsätta extra klor och låta vattenkvalitén bli bra igen när det gäller den stora bassängen.)

650,000 liter vatten och en klorhalt på 2 bör fixa en liten olycka i badbyxorna. Olyckorna hopar sig på tekniska förvaltningen. På Finnvedsvallen växer inte gräset då det är för lite gödsel ?Och i simhallen gödslar man så man inte kan bada.

Det är ingen olycka när någon skiter i en pool, det görs medvetet för att sabotera för andra.
Om man kan något om natur och växtlighet, så vet man att en gräsmatta den här tiden på året inte tål att spela fotboll på, om den ska vara i något så gott skick när säsongen startar.

Kommentarsfunktionen är stängd