Nyheter

Åtgärdsprocess inledd

Nyheter Kommunstyrelsen har sagt sitt. Arbetet för att Finnvedsvallen ska hålla superettan-nivå påbörjas så fort som möjligt.

På kommunstyrelsens sammanträde diskuterades åtgärder på Finnvedsvallen. Svenska Fotbollförbundet har som krav att planen är spelbar från den 15 mars-15 november, vilket kräver inköp av en plantäckningslösning. Dessutom har översvämningen i januari i år medfört att bron som gästande supportrar anländer till arenan på behöver renoveras.

En enig kommunstyrelse beslutade att arbetsprocessen behöver inledas så fort som möjligt.

– Vi måste göra de nödvändiga investeringar på utrustning och anläggning som för behövs för att arenan ska vara så bra som möjligt. Vi skickade med till de representanter i kommunstyrelsen som även som sitter i tekniska utskottet att börja ta fram upphandlingsunderlag, säger Hans-Göran Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Läs mer om åtgärdsplanerna här.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Åtgärdsprocess inledd

Det behövs en ny bro för biltrafik nu när man stänger Viadukten. Att lägga pengar på en bro för bortasupporter är tydligen viktigare än en väl fungerande trafik i Värnamo.

Skitbra! Att jaga en skinnbit med luft i är viktigt! Om den sedan sparkas in mellan två pinnar så blir det kramkalas! Mer sånt!

Som vanligt är idrottsanläggningar i centralorten prioriterade. Att där finns ett behov att renovera fotbollsplaner och annat i kransorterna tycks ha gått de styrande i kommunen helt förbi. Det trots att kommunstyrelsens ordförande H-G Johansson tillhör ett parti som säger sig vara ett landsbygdsparti.

Ja, vi har de senaste åren satsat i Rydaholm, Bor, Forsheda och nu senast i Bredaryd men också i de andra mindre orterna efter de landsbygdsdialoger vi haft där. Således gäller stad och land hand i hand. Det är Centerpartiets motto. Karl-Bertil välkommen skall jag visa dig fakturor på alla investeringar som gjorts

Kommentarsfunktionen är stängd