Nyheter

Årsmöte hos Bredaryds Hembygdsförening

Nyheter Bredaryds hembygdsförening har skickat in ett referat från sitt årsmöte. Har din förening årsmöte? Skicka in ett referat och några bilder till redaktionen@vmo.nu så publicerar vi inlägget här.

Bredaryds hembygdsförening höll sitt årsmöte i Hamras bygdegård. Foto: Google

Bredaryds Hembygdsförening höll i söndags årsmöte i Hamra Bygdegård under Katarina Landins ledning. Ett 20-tal personer närvarande.

Sedvanliga årsmötes förhandlingar följde och till ordförande för föreningen omvaldes Katarina Landin. Övriga ledamöter i styrelsen är Nils-Georg Larsson ,Gunnar Jonsson, Sören Johansson, Eva Eriksson, Ulla Johansson, Gert Barkman och Mikael Landin.

Föreningen har haft ett mycket aktivt år med arbetsdagar för att hålla park och byggnader i ett gott skick, därutöver har det ordnats Valborgsfirande, deltagande i Kulturdagen, Midsommarfirande, Friluftsgudtjänst.
I samarbete med Svenska kyrkan arrangerades Våffelcafe´och växtbytardag i  arrangerades i samarbete med Bredaryds Trädgårdförening.

”Kura skymning” anordnades i november där Kjell Svensson berättade om ”mitt liv o lite till”, och vid första advent var det dags för julmarknad i samarbete med ortens föreningar.
Programmet för 2019 kommer förutom sedvanliga firanden även innehålla en förhoppningsvis populär allsångskväll.

Årsmötet avslutades med smörgåstårta och en filmvisning med intervju av nu framlidne Hartvig Abrahamsson, en mycket känd och omtyckt Bredarydsprofil.

Text:  Sören Johansson

Taggar

Dela


1 reaktion på Årsmöte hos Bredaryds Hembygdsförening

Falsk nyhet! Hamra är inte en del av Bredaryd, det är snarare en förort till Reftele. /Galleon Unmasks

Kommentarsfunktionen är stängd