Nyheter

Anrik butik blir del av ny verksamhet

Nyheter Sedan starten 1987 har Svennes Cykel i Värnamo sålt och servat cyklar med en tydlig närhet till kunderna och är i dag den enda lokala cykelhandlaren på orten. I dag den 1 september blir verksamheten en del av Sportsons erbjudande till privatkunder, företag och organisationer i regionen. Butiken och verkstaden blir kvar på samma adress, men sortimentet utökas med fler produkter och varumärken att välja bland för kunderna, skriver butiken i ett pressmeddelande.

Svennes Cykel i Värnamo blir i dag en del av Sportsons verksamhet.   [1/4]

Under dagen har de nya skyltarna kommit upp utanför butiken.  [2/4]

Under dagen har de nya skyltarna kommit upp utanför butiken.  [3/4]

Även kassadisken har fått ett lyft.   [4/4]

Kristoffer Johansson som driver butiken tillsammans med sina tre medarbetare har sett behovet av att stärka det lokala erbjudandet till sina kunder. Efterfrågan på både cyklar och tillbehör har växt i takt med cykelintresset i samhället och nya typer av kunder letar produkter för sina cykelupplevelser.

– Som den enda cykelhandlaren i Värnamo får vi allt oftare förfrågningar kring produkter vi hittills haft svårt att erbjuda de kunder som besökt oss i butiken, säger butikschefen Kristoffer Johansson. Vi vill hålla en hög servicenivå och anstränga oss lite extra för att hjälpa våra kunder att hitta rätt och som en del av Sportson kan vi det genom ett större utbud, digital närvaro och större möjligheter att leverera förmånscyklar som är ett växande segment för oss.

I Sportsonbutiken kommer allt ifrån standardcyklar för barn och vuxna, till elcyklar, lastcyklar, hybrider, racers och mountainbikes att finnas liksom tillbehör av olika slag. Verkstaden i butiken kommer fortsatt att vara en viktig del av verksamheten.

– Sportson säljer i dag drygt 30 000 cyklar årligen i butik och online i Sverige, kompletta och körklara, säger Jonas Holtbo, marknadschef på Sportson. Kunderna till oss får inte bara ett bredare sortiment utan också tillgång till flera olika tjänster som omfattar alltifrån click’n collect, förmånscyklar, 1 års öppet köp och inbytesgaranti på barncyklar.

Taggar

Dela