Nyheter

Anneberg vinner vitsippspriset 2022

Nyheter Vitsippspriset 2022 för engagemang och drivkraft utöver det vanliga och en unik förmåga att anpassa verksamheten efter funktionsförmåga. Så motiverar Kristdemokraterna Värnamo sitt beslut att tilldela 2022 års Vitsippspris till den dagliga verksamheten Annebergs Gård. 

Camilla Rinaldo Miller (KD) överlämnar Vitsippspriset till föreståndare Eva Andersson på Annebergs Gård. Bild: Håkan Johansson (KD)

I går var det öppet hus på den dagliga verksamheten Annebergs Gård i Hånger. En härlig plats med många härliga människor. Klart att vi ville vara med och klart att vi passade på att dela ut Vitsippspriset – det 25:e i ordningen. 

– Engagemang och drivkraft utöver det vanliga, sade Camilla Rinaldo Miller när hon motiverade priset. Nytänkande arbete i mindre arbetsgrupper och en unik förmåga att anpassa verksamheten efter funktionsförmåga. 

– Efter många års kamp kan man erbjuda daglig verksamhet med meningsfullt innehåll som bidrar till positiv personlig utveckling hos var och en som får delta, avslutade Camilla när hon överlämnade Vitsippspriset 2022 till föreståndaren Eva Andersson. 

– Det handlar om att sätta varje person i centrum, sade Eva Andersson när hon tackade för priset. Priset går till alla fantastiska medarbetare som finns här. 


Motiveringen till 2022 års Vitsippspris lyder:

Engagemang och drivkraft utöver det vanliga, nytänkande arbete i mindre arbetsgrupper och en unik förmåga att anpassa verksamheten efter funktionsförmåga. Efter många års kamp kan man erbjuda daglig verksamhet med meningsfullt innehåll som bidrar till positiv personlig utveckling hos var och en som får delta. 

Källa: Pressmeddelande från Kristdemokraterna Värnamo

Taggar

Dela