Nyheter

Anne vill stärka samverkan

Nyheter Efter åtta år var Anne Rudeberg redo för en ny utmaning. Nu tar hon sig an rollen som rektor för utvecklingssektorn vid Finnvedens gymnasium.

Anne Rudeberg vill stärka samverkan

Solens strålar träffar rakt in i skolpersonalens fikarum på Postgatan i centrala Värnamo. Det är måndagsförmiddag och Anne Rudeberg skiner ikapp med solstrålarna.

Den 1 mars tillträdde hon sin nya roll som rektor för utvecklingssektorn vid Finnvedens gymnasium. Utbildningarna hon bland annat ansvarar för är det industritekniska programmet, som vi berättade om i går. Anne Rudeberg är hedrad över att ha fått uppdraget att bli en av gymnasieskolans rektorer och ser med tillförsikt fram emot vad framtiden har att ge. 

– Jag ser fram emot att få vara med och arbeta för att stärka samverkan. Jag vill bidra till att både skola, personal och elever ska få förutsättningar att göra ett så bra arbete som möjligt, säger Anne Rudeberg.

Rudeberg kommer närmast från Arbetsförmedlingen, där hon de senaste åtta åren arbetat som arbetsförmedlare och sektionschef. 

– Jag gillar det mänskliga mötet och att se andra vidareutvecklas. Det har jag fått uppleva på Arbetsförmedlingen och jag är säker på att jag kommer få uppleva det framöver med elever och personal. Det handlar om att mötas och stärka varandra. Jag har även tidigare erfarenhet av arbete som gymnasielärare, så jag har en kännedom om verksamheten.

Taggar

Dela