Nyheter

Anmälan om smällare och raketer

Nyheter Efter klockan 15.00 i dag har polisen haft sex noterade ärenden, främst kontroller men även tre anmälningar om att några använt smällare eller raketer otillåtet. Det noteras från området kring Prostsjön, Rydagatan - Sveavägen och vid en lekplats vid Kolonigatan.

Arkivbild

Taggar

Dela


6 reaktioner på Anmälan om smällare och raketer

De borde lära sig hantera pyroteknik
Jag själv fick nästan en raket i arslet när jag skulle plocka upp skräp från marken.

Alla ni som gnäller på lite smällare..ni gör aldrig några fel eller hyss. Jag ger mig sjutton på att det är ni, just ni som aldrig blinkar i rondeller, bara kör rakt ut i korsningar och visar fingret. Ska man skriva på sociala medier också så fort man råkar ut för er, på samma sätt som ni hänger ut ungdomar och hotar dem med stryk.

Vad är det för fel på barnen? Ingen respekt över huvud taget. Hur ska man med skotträdd hund kunna gå ut och gå? Det smäller ju hela dagarna. Var ute med hunden ikväll och givetvis smäller det vid Åbroparken. Hunden har inte lugnat sig än och det har gått en tid. Han ligger och skakar och andas snabbt samtidigt som han gnyr. Lär era barn lite vett och gör så att vi med hund kan skydda våra hundar genom att följa reglerna kring vilka tider ni smäller.

Kan inte föräldrar ha ordning på ungarna så får vi alla stå upp för samhället och framför allt våra djur. Ut och lyft dem i örat och ge dem en utskällning… Minst!

Kommentarsfunktionen är stängd