Nyheter

Anetté blir nytt oppositionsråd

Nyheter Anetté Myrvold (S) har utsetts till nytt oppositionsråd i Värnamo kommun.

Anette Myrvold (S) blir nytt oppositionsråd i Värnamo kommun. Bild: David Alin

I kväll var det dags för Socialdemokraternas extrainsatta medlemsmöte med anledning av att Azra Muranovic (S) har blivit riksdagsledamot. Ett enigt möte valde att utse Anetté Myrvold till nytt oppositionsråd.

– Jag vet knappt var jag ska börja. Jag tackar så mycket för förtroendet och jag ska göra allt som står i min makt för att ni inte ska skämmas men detta är ett arbete vi gör tillsammans. Alliansen i Värnamo kommer att få en tuff situation den kommande mandatperioden nu när de inte längre har en frikostig S-ledd regering, säger det nyvalda oppositionsrådet.

Anetté Myrvold jobbar i dag som ombudsman på Byggnads Småland Blekinge, men är även vice ordförande för LO distriktet i Småland och Blekinge. Hon var tidigare på IF Metall Västbo Östbo och började sin politiska bana i medborgarnämnden 2006, där hon har varit både ersättare, ledamot men även granskare. Hon har även varit ersättare i kommunstyrelsen och ordinarie ledamot den senaste mandatperioden, där hon även var andre vice ordförande i Finnvedsbostäder samt ledamot i kommunfullmäktige.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Anetté blir nytt oppositionsråd

Anette är kunnig och mycket kompetent. Precis som Azra kommer hon att arbeta för kommunens bästa. En bra framtid för oss alla, det är jag säker på.
Med Azra i riksdagen och Anette i kommunen finns två starka kvinnor som kan det där med solidaritet och jämlikhet.
Grattis till dessa två … och oss alla som klokt nog röstade på dem. 😁

Ett bra val. Hon kommer att göra ett bra arbete. Jag önskar henne lycka till.

Kommentarsfunktionen är stängd