Nyheter

Alice Teodorescu besökte Värnamo

Nyheter I dag har Alice Teodorescu besökt Moderaterna i Värnamo kommun.

Besök på Växthuset  [1/17]

Tobias Pettersson, Agens Johansson och Gottlieb Granberg  [2/17]

Agnes Johansson, ledamot i kommunstyrelsen  [3/17]

Tobias Pettersson vid besöket på förskolan Växthuset  [4/17]

Per och Kristin Karlander  [5/17]

Moderata företrädare  [6/17]

På studiebesök hos Eye CLinic  [7/17]

Moderater på besök  [8/17]

Sofia Granstrand och Olof Kruse  [9/17]

Lunch med Mdoeraterna  [10/17]

Anförande   [11/17]

Gunilla Otterberg och Britt Johansson från Skillingaryd deltog vid lunchen  [12/17]

Fredrik och Yngve Törn  [13/17]

Förre riksdagsledamoten Bengt Anders Johansson, Gottlieb Granberg och Gislaveds kommunalråd Anto Sjödell med flera  [14/17]

Alice Teodorescu vid besöket hos Eye Clinic i Värnamo  [15/17]

Alice Teodorescu och Gottlieb Granberg tillsammans med Leif Petersson  [16/17]

Alice Teodorescu  [17/17]

Alice arbetar sedan några månader tillbaka som huvudsekreterare för moderaternas nya idéprogram som ska vara klart hösten år 2020. Just nu arbetar Alice med den delen av idéprogrammet som handlar om välfärden.

• Hos Växthuset
Under förmiddagen besökte Alice tillsammans med lokala företrädare förskolan Växthuset i Värnamo där de genom rundtur och samtal med personalen fick insyn i verksamheten.

– Förskolan drivs som intraprenad, vilket bidrar till kortare beslutsprocess och en större delaktighet för personalen menar moderaternas föreningsordförande Tobias Pettersson.

• Hos Eycclinic
Även ett besök på ögonkliniken Eye Clinic i centrala Värnamo stod på agendan för Alice besök. Vid besöket berättade delägaren Leif Petersson om de utmaningar och möjligheter som finns inom verksamheten.

– Eye Clinic i Värnamo har idag en väntetid på cirka en vecka vilket gör att man har kortast väntetid inom branschen i Sverige. Det tillsammans med hög kvalité visar att det fria vårdvalet bidrar till en ökad tillgänglighet för kunden. Det vore glädjande för såväl vårdföretagen som för medborgarna om regionen breddar delarna för vårdval, säger Tobias Pettersson

Efter verksamhetsbesöken avslutade Alice sitt besök i Värnamo med att tala för cirka 50 av moderaternas medlemmar på Best Western i Värnamo.

Taggar

Dela