Nyheter

50-årings nådeansökan beviljades

Nyheter I slutet av april 2018 var det ett stort drama  vid Pilagårdsgatan - Växjövägen strax intill rondellen vid Malmöplan i Värnamo och en 50-årig man dömd  för mordförsök och vapenbrott  har ansökt om nåd och fått det beviljat av justitiedepartementet.

Den aktuelle mannen dömdes till sju års fängelse i samband med den stora händelsen där åtalet kom att gälla mordförsök. Totalt drabbade ett tiotal personer samman. Två blev knivskurna, en skjuten och en påkörd av en bil lite senare vid sjukhuset.

SR Jönköping berättar att han nu fått nåd då har är svårt sjuk och har kort tid kvar att leva.

Arkivbild

Taggar

7 reaktioner på 50-årings nådeansökan beviljades

Det fanns väl tidigare i meriterna/ registret våld mot läkare som vägrat intyg, tydligen fungerade det bättre denna gång. Blir väl billigare för oss skattebetalare med en färre att hålla internerad.

Svensk lag gentemot grovt kriminella är inget annat än en skymf mot den vanligt laglydiga invånaren i detta land. Håller med de ovanstående kommentarerna…

Håller helt med. Det är en stor skandal att personen beviljats nåd. Finns nog inget land i världen som är så mesig att man släppt ut personen ifråga

Inför lagen är vi alla lika, han ska då inte ha nåd, han ska sitta av sitt straff som alla andra, sjukdom var inget hinder när han utförde brottet, då var han så pass frisk så han kunde utföra det! In i buren med honom bara!

Skandal!
Visade han sitt offer någon nåd och välvilja till att få vara med sin familj?

Kommentarsfunktionen är stängd