Nyheter

40 000 möjligheter i Värnamo

Nyheter Värnamo är i framtiden kommunen med 40 000 möjligheter. Hur detta ska bli verklighet kommer man att prata om den 9 maj i Värnamo.

Swedbankchefen Eva Fälth och Ulf Annvik, vd för Värnamo Näringslivsbolag arrangerar tillsammans inspirationsdagen 40 000 Möjligheter.

Värnamo är en kommun med många möjligheter, närmare bestämt 40 000 möjligheter. Siffran syftar på det antalet människor som kommunen hoppas ska bo i kommunen år 2035.

Hur detta ska bli verklighet är en fråga som kommer att belysas den 9 maj.
Värnamo Näringsliv och Swedbank kommer då att arrangera en temadag, eller om man som vill, en inspirationsdag på detta tema.

Ambitionen är att skapa en mötesplats med fokus på möjligheter, trender och influenser som påverkar näringslivet i vår region.

Arrangörerna har bjudit in flera välkända talare som ska inspirera deltagarna.
Magnus Carlsson, mental coach inom HV71 ska tala om hur det är att leda och vara medarbetare i motgång, tomgång och framgång. Andreas Wallström, prognoschef och biträdande chef makroanalys på Swedbank som berättar om det aktuella konjunkturläget. Dessutom kommer till Bo Dahlbom, IT-professor vid Göteborgs universitet på temat den digitala revolutionen.

Taggar